Naturland preveu una obertura del 100% de les instal·lacions durant les festes de Nadal

Tant l’estació d’esquí de fons com la resta de propostes d’oci i restauració funcionaran a ple rendiment

Una imatge del pla de Conangle amb infant fent-hi activitats.
Una imatge del pla de Conangle amb infant fent-hi activitats. naturland

Naturland preveu una obertura de totes les seves les instal·lacions de les dues cotes durant les vacances de Nadal. Així, des del dissabte 25 de desembre i fins al 9 de gener del 2022, durant setze dies, tant l’estació d’esquí de fons com la resta de propostes d’oci i restauració funcionaran a ple rendiment.

 

Pel que fa a les activitats a la Cota 1600, estarà obert el Tobotronc, l'Airtrekkids i la mini tirolina (3 a 6 anys), l'Airtrekk i la tirolina, els llits elàstics, els circuits tancats de buggys adults i nens, els passeigs amb poni, i els serveis de la cafeteria i el restaurant el Foc. L'horari serà de les 10 del matí a les 5 de la tarda. A la Cota 2000 es concentra l'activitat esportiva, amb la pràctica de l'esquí de fons. L'estació presenta gruixos que oscil·len entre els 70 i els 100 cm de neu pols, i la totalitat de les pistes obertes (15 km), i tant la botiga de lloguer com l'escola estarà operativa, com es fa diàriament.

També s'ofereixen sortides en raquetes en els circuits habilitats, i la pràctica de l'skimo a la part baixa dels traçats. A més, hi haurà la possibilitat de fer trineus infantils i trineus nòrdics, rutes guiades a cavall, i sortides amb moto de neu i ‘moonbikes’. Pel que fa a restauració, a part de l'activitat diària, s'han preparat menús especials en les dates més assenyalades de les festes al restaurant de la Borda de Conangle i experiències nocturnes. L'horari de l'estació i de les activitats de la Cota 2000 és de les 9 del matí a les 5 de la tarda.

Comentaris

Trending