Naturland posa a la venda un nou forfet que inclou activitats tot l'any

Es començarà a comercialitzar a la Fira d'Andorra la Vella amb un preu promocional de 140 euros per als adults i 115 per a l'infant

Comentaris

Una activitat a Naturland.
Una activitat a Naturland. NATURLAND

Naturland posa a la venda el producte Natur365, un nou forfet de temporada que inclou el passi anual a les instal·lacions de la Rabassa: a
l'estació d'esquí de fons, als circuits skimo, als de raquetes de neu, als del bike center (estiu) i també els usuaris tindran cinc entrades Aventura per a les activitats outdoor. 

Coincidint amb la Fira d'Andorra la Vella, aquest passi tindrà un preu promocional de 140 euros per als adults i 115 euros per a l'infant. Com és habitual, també es vendrà el forfet exclusiu de temporada d'esquí, amb un 15% de descompte: 89,25 euros l'adult i 55,25 per a infant.

En aquest cas, el passi serveix per esquiar a les pistes d'esquí de fons, i també dona accés als circuits de raquetes i als d'skimo. Els usuaris d'aquests dos productes tenen inclòs l’accés als vestidors i dutxes de la Cota 2000, així com descomptes, promocions i un forfet de dia per a Vallnord Pal Arinsal, entre altres avantatges. La fira també servirà com a punt d'nformació sobre els productes que s'ofereixen a Naturland.

Comentaris

Trending