El Mon(t) Magic rep 2.000 visitants en el darrer mes

Durant el pont del Pilar s'han assolit pics a les instal·lacions de Canillo de fins a més de 600 persones cada dia

Una imatge del Magic Gliss.
Una imatge del Magic Gliss. ARXIU

El Mon(t) Magic Family Park de Canillo va assolir pics de fins a més de 600 visitants diaris durant el pont del Pilar, sent el 10 i 11 d’octubre els dies en què es van registrar més persones. A les més de 41.000 persones que van gaudir del parc familiar durant l’estiu, igualant la xifra prepandèmia, cal sumar 2.000 visitants més en el període que va del 13 de setembre al 12 d’octubre.

Aquestes xifres refermen la consolidació del parc familiar del sector Canillo de Grandvalira com una proposta d’èxit per al període de tardor que contribueix a l’aposta de Grandvalira i Andorra per allargar la temporada d’estiu. En aquest sentit, l’estratègia de desestacionalització continua progressant i l’estiu s’acosta al 5% de la facturació anual, amb unes dades que s’han triplicat respecte al 2018. A més, aquest és el quart any consecutiu en què s’han obtingut beneficis a l’estiu després que les muntanyes andorranes hagin esdevingut novament una de les destinacions més escollides pels viatgers. L’oferta de natura es consolida com una alternativa segura per a les vacances, que atreu sobretot turistes de proximitat.

L’activitat al Mon(t) Magic Family Park de Canillo es reprendrà a partir del 3 de desembre, data en què està previst obrir el domini esquiable més gran del sud d’Europa als esquiadors, si les condicions meteorològiques ho permeten.

Comentaris (1)

Trending