La Massana deixa fins setembre la selecció del nou director de Pal Arinsal

L’aturada del procés a l’agost a causa de les vacances d’estiu i la valoració de candidats ajornaran més del que estava previst l’arribada del substitut de Marticella

Una nuvolada a pistes.
Una nuvolada a pistes. Vallnord

La idea inicial era tenir el nom del substitut de Josep Marticella, actual director general de Vallnord – Pal Arinsal, abans de l’estiu. Aquest termini ha sigut impossible d’acomplir, i ara s’ajornarà fins setembre. La cònsol major de La Massana, Olga Molné, ha explicat que, amb l’aturada del procés durant l’agost i la valoració dels candidats, es reprendran els tràmits en un mes i mig, aproximadament.

A més, Molné tampoc s’ha volgut mullar respecte a la persona que es posarà al capdavant de Pal Arinsal la pròxima temporada. Tot apunta que el principal candidat, que ja hauria mantingut alguna trobada amb la societat que gestiona l’estació, seria David Ledesma, actual director de màrqueting de Grandvalira. La cònsol ha indicat al respecte que “és normal que ressonin noms, però ja s’anirà informant i s’anirà veient com es va donant tot”.

David Ledesma en ser nomenat, el setembre del 2019, director de màrqueting de Grandvalira.

Relacionat

El director de màrqueting de Grandvalira, ferm aspirant a rellevar Marticella a Pal-Arinsal

D’altra banda, l’actual director general, ja va anunciar, juntament amb la seva retirada, que una vegada esgotada l’actual temporada d’estiu, deixaria el seu càrrec al capdavant de Pal Arinsal. Molné ha afirmat que “Marticella ens ha assegurat que ens acompanyaria fins que acabi el procés”, que, si es reprèn al setembre, s’entén que existeix la possibilitat que encara s’allargui un temps més.

Etiquetes

Comentaris

Trending