Grandvalira aposta per tests al personal, assegurança anti-Covid i facilitar les cancel·lacions

El domini esquiable de les valls d’Orient i Ordino-Arcalís asseguren que si les condicions ho permeten obriran totes les pistes alhora que dissenya un pla de xoc pel coronavirus que espera que doni confiança als clients

Esquiadors en un telecadira a Soldeu.
Esquiadors en un telecadira a Soldeu. GRANDVALIRA

Tests freqüents a tot el personal, una assegurança de baix cost que es faria càrrec de totes les despeses si el client es contagia de Covid esquiant i molta flexibilitat en la cancel·lació de les reserves. Aquestes són tres de les mesures que Grandvalira pretén aplicar aquest hivern per donar confiança als clients en una temporada excepcional pel coronavirus i mirar de rutllar amb la més normalitat possible. El domini esquiable de les valls d’Orient i Arcalís assegura que si les condicions ho permeten obrirà totes les pistes.

El domini no limitarà l’aforament ni tan sols en els remuntadors. Sí que ho farà en els punts crítics i en els establiments comercials o de restauració. Grandvalira preveu una intensa campanya de desinfecció de les seves instal·lacions, segons el protocol acordat amb el ministeri de Salut i del qual se n’ha avançat una síntesi aquest dimarts. A l’hora de les baixades esquiant, no caldrà dur mascareta, encara que és recomanable portar-la. O una peça de roba que cobreixi el coll i una part de la cara. Als restaurants, escola d’esquí i altres instal·lacions on s’hi aplegui gent i que majoritàriament estiguin tancades sí que serà obligatòria la protecció facial.

Es practicaran tests regularment al personal dels dominis esquiables, així com als treballadors del sector turístic i vinculat al comerç de tot el país, per garantir la seguretat de la població, dels treballadors de les estacions així com la tranquil·litat dels turistes i visitants. Grandvalira oferirà als seus clients una assegurança per dia a un preu assequible que cobreix les despeses de l’esquiador en cas de ser detectat positiu per Covid-19. Aquesta mesura respon als neguits dels clients, que han estat copsats mitjançant una enquesta en línia.

Els forfets de temporada de Grandvalira i d’Ordino Arcalís estan coberts per una garantia de devolució que assegura que, en cas de tancament forçat de l’estació per motiu de Covid-19 durant la temporada 2020-21, Grandvalira Resorts aplicaria una devolució dels dies d’esquí no amortitzats

De fet, els forfets de temporada de Grandvalira i d’Ordino Arcalís estan coberts per una garantia de devolució que assegura que, en cas de tancament forçat de l’estació per motiu de Covid-19 durant la temporada 2020-21, Grandvalira Resorts aplicaria una devolució dels dies d’esquí no amortitzats. D’aquesta manera, s’efectuaria un reemborsament dels diners per a aquells clients que hagin comprat en període ‘Early Booking’ i així ho sol·licitin, i la devolució de l’import en un val bescanviable per a la temporada següent per a aquells clients que comprin en període promocional o en la tarifa general.

La garantia de devolució estableix una graella d’amortitzacions amb el percentatge de devolució a aplicar, depenent de la data d’un hipotètic tancament anticipat o un tancament de fronteres amb Andorra, que impedeixi desplaçar-se a Grandvalira. Grandvalira i Ordino Arcalís també posen en marxa una política de flexibilitat total amb el client que permet cancel·lar de forma gratuïta les reserves fins a 24 hores abans de fer-se efectives. D’aquesta manera, si el client amb reserva no pot visitar Grandvalira Resorts a causa de la Covid-19, encara que el domini estigui obert, podrà cancel·lar la reserva de manera gratuïta si ho fa almenys amb 24 hores d’antelació. En paquets amb allotjament, haurà de consultar la política de cancel·lació de la seva reserva.

Les estacions del domini preveuen obrir el 100% de les seves pistes aquest hivern, sempre i quan les condicions de neu ho permetin. El compromís d’oferir un producte de màxima qualitat de Grandvalira i Ordino Arcalís es manté inalterable tot i la situació actual, marcada per l’impacte de la Covid-19.

Etiquetes

Comentaris

Trending