Grandvalira afronta la setmana de carnaval amb unes excel·lents previsions

A l'afluència d'esquiadors s'uneix l'anunci de nevades a partir de dijous i que han de garantir els gruixos fins a final de temporada, i sobretot per la Copa del Món d'esquí

Comentaris

Un esquiador a Grandvalira.
Un esquiador a Grandvalira. GRANDVALIRA/EMILIO SEDANO

El director general de Grandvalira, Juan Ramón Moreno diu que l'ocupació durant aquesta setmana de carnaval serà molt bona i regular. A l'afluència d'esquiadors s'uneix l'anunci de nevades a partir de dijous i que han de garantir els gruixos fins a final de temporada, i sobretot per la Copa del Món d'esquí que acollirà el domini de Soldeu-El Tarter.

Moreno ha indicat que durant la part final de la setmana la previsió és que arribi una borrasca que deixarà nevades. Grandvalira ofereix 169 km amb, 110 pistes, cotesde  25 a 75 centímetres i una temperatura agradable, les condicions perfectes per al director general.

La darrera nevada va tenir lloc el passat dia 2 i van caure uns tres centímetres. Moreno subratlla que és el primer any en què l'estació ofereix tres propostes. "Grandvalira és potser la més comercial amb una oferta més ampla per a tothom i generalista. Després tenim Ordino Arcalís que és més salvatge i alpina. Tot i això, com tenim la pista verda més llarga del Pirineu, també és una bona opció per les famílies. Encara que si parlem d’aquest target familiar, Pal Arinsal és la més orientada en aquest sentit. En qualsevol cas, és un luxe poder gaudir d’una oferta tan àmplia".

Grandvalira també ha ampliat la seva oferta d'oci i de restauració per complementar l'esquí.

 

Comentaris (1)

Trending