El forfet d’Ski Andorra retornarà els dies no amortitzats si la Covid fa la guitza a la temporada

L’abonament que aglutina les estacions d’esquí alpí del país manté preus i es començarà a vendre a partir de dilluns

Ski Andorra iniciarà dilluns la venda del seu forfet.
Ski Andorra iniciarà dilluns la venda del seu forfet. Toni Solanelles

Si el coronavirus obliga a suspendre la temporada d’esquí abans d’hora, el forfet d’Ski Andorra permetrà recuperar els diners dels dies no amortitzats. Aquesta és una de les novetats, com ara el pagament fraccionat, que incorpora l’abonament que aglutina totes les estacions d’esquí alpí del país. La venda d’aquest forfet, que és força minoritari, s’iniciarà dilluns al mateix preu (445 euros per als residents) que l’any passat.

Com a novetat, aquest any, els clients que van comprar el forfet de la temporada passada podran gaudir d’un 5% de descompte per renovació en el forfet 2020-2021. Enguany, es dona també la possibilitat del pagament fraccionat als clients del forfet de temporada de Ski Andorra resident. Els clients que escullin aquesta modalitat de pagament podran pagar el forfet en tres quotes sense interessos. Aquest servei és exclusiu per als residents i es podrà sol·licitar fins al 27/11/2020.

Els clients que van comprar el forfet de la temporada passada podran gaudir d’un 5% de descompte per renovació en el forfet 2020-2021

Un dels grans punts, però, és el fet que Ski Andorra proposa una cobertura per a tots els forfets de temporada en cas d’un possible tancament forçat de les estacions per motiu de la Covid-19. Aquesta garantia assegura la devolució dels dies d’esquí no amortitzats abans del 16/02/2021, en què la temporada ja s’hauria cobert en un 60 %.

Com a exemple: un forfet de temporada d’adult resident Ski Andorra s’amortitza en 10 dies d’esquí. Si es produís un tancament anticipat i el client hagués esquiat un total de 7 dies, es retornarien els 3 dies d’esquí no amortitzats. El dia d’esquí es calcula segons el preu mitjà del forfet/dia de les estacions d’esquí i la tipologia del forfet. Queden exclosos de tota compensació els forfets de temporada que ja s’hagin amortitzat. A partir del 17 de febrer del 2021, la garantia de compensació per la COVID-19 quedarà anul·lada.

El forfet de temporada de Ski Andorra permet esquiar a totes les estacions d’esquí d’Andorra: Grandvalira, Ordino Arcalís i Vallnord Pal Arinsal. Aquest any es mantenen els preus respecte de la temporada passada, de manera que el forfet de temporada de Ski Andorra té un preu de 445 euros per als clients residents i de 935 euros per als no residents a Andorra.

Etiquetes

Comentaris

Trending