El forfet d’esquí escolar es posarà a la venda dimarts

El Govern té previst signar l’acord amb Ski Andorra dilluns, i després es reunirà el Consell de Ministres de forma extraordinària per aprovar les subvencions que s’atorgaran

Imatge d'arxiu d'una jornada d'esquí escolar.
Imatge d'arxiu d'una jornada d'esquí escolar. ARXIU

Ha costat, però el forfet d’esquí escolar i extraescolar ja té data de venda. S’havia assegurat que seria com més aviat millor, i finalment serà el dimarts, 14 de desembre. La ministra d’Educació, Ester Vilarrubla, ha afirmat que, d’aquesta manera, es podrà reprendre l’activitat la següent setmana. Per dilluns està prevista la signatura de l’acord amb Ski Andorra, i a continuació un Consell de Ministres extraordinari, per acordar i aprovar les subvencions que s’atorgaran.

La reunió que va tenir lloc ahir entre les diverses parts implicades en la problemàtica del forfet escolar ha tingut els seus fruits. Dimarts, després d’un parell de setmanes bloquejat, es podrà tornar a adquirir per les vies habituals. Vilarruba ha assegurat que es tracta d’un conveni “beneficiós per la població andorrana i la societat, i d’aquesta manera no es perjudica ningú”.

L'esquí escolar queda cancel·lat aquest dilluns.

Relacionat

Acord per aquest hivern per l’esquí escolar i l’extraescolar mentre es negocia un conveni nou

De moment, aquest acord es mantindrà exactament com estava l’any passat, amb les mateixes condicions. Però, amb la seguretat que la propera temporada s’haurà de revisar de dalt a baix. Vilarrubla ha afirmat que ja estava previst per al 2022 aquesta modificació i que, per tant, es mantindrà el calendari que estava acordat prèviament.

Dilluns tindrà lloc la signatura oficial del conveni entre el Govern i Ski Andorra. A continuació, Vilarrubla ha afirmat que se celebrarà un Consell de Ministres extraordinari per tal d’acordar i aprovar les subvencions que es donaran per a cadascun dels forfets. Posteriorment, es farà la publicació corresponent al BOPA amb el preu de venda final.

Comentaris (2)

Trending