Ajona s’incorporarà a Naturlandia l’1 de juny un cop liquidat Ordóñez

Els responsables de Camprabassa amb el nou director ja entre ells s’han reunit amb els treballadors del parc lauredià per informar-los dels canvis

Xabier Ajona entre els dos cònsols, Mireia Codina i Josep Majoral.
Xabier Ajona entre els dos cònsols, Mireia Codina i Josep Majoral. COMÚ DE SANT JULIÀ

El fins ara director d’Ordino-Arcalís, Xabier Ajona, s’incorporarà a Naturlandia l’1 de juny com a director general. Així ho ha acordat formalment aquest matí el consell d’administració de Camprabassa després de rescindir el contracte pel qual Enric Ordóñez ha estat els darrers anys el màxim responsable de l’ecoparc lauredià.

L’objectiu de la societat comunal és “donar un nou enfocament a la gestió de Naturlandia i treballar perquè sigui un revulsiu econòmic per a la parròquia”, tal i com ha exposat el president de Camprabassa i cònsol major de Sant Julià, Josep Majoral. Els responsables de la societat laurediana ja s’han reunit aquest matí amb el personal del parc per anunciar-los els canvis i presentar-los el nou director general, que ha exposat el seu projecte per a Naturlandia.

Xabier Ajona presentant una campanya hivernal de Vallnord Arcalís amb el 'Pura emoció' com a eslògan.

Relacionat

Naturlandia fitxa el director d’Arcalís

Tal i com ja va avançar l’Altaveu ahir, Camprabassa ha fitxat Ajona, que fa uns dies va comunicar als responsables de Secnoa la seva marxa d’Arcalís, després de despatxar el fins ara director del parc, Enric Ordóñez, i el seu lloctinent i encarregat del control d’operacions de Naturlandia Roger Vázquez. Tots dos estaven al capdavant de Naturlandia a través d’un contracte de prestació de serveis amb la societat ‘Fresh from the lab’, contracte que avui mateix s’ha rescindit.

IMG 1912
Imatge de la reunió del consell d'administració de Camprabassa.

Camprabassa ha destacat la dilatada trajectòria d’Ajona com a professional del sector de la neu i, a més, en l’assumpció de tasques directives tant a Andorra com a fora. De fet, entre la seva etapa a Ensisa i la que ara acaba a Arcalís va estar prop d’una dècada a l’Argentina. És probable que Ajona continuï comptant amb un dels homes forts de Naturlandia fins ara com Manuel Robles.

 

Comentaris (3)

Trending