Espot i els cònsols de Canillo defineixen els àmbits de col·laboració

Són les infraestructures, la cooperació en les polítiques d'habitatge a preu accessible, la protecció mediambiental i l'impuls del transport públic

Espot amb els cònsols de Canillo, Camp i Casal aquest dimarts.
Espot amb els cònsols de Canillo, Camp i Casal aquest dimarts.
El cap de Govern, Xavier Espot, ha rebut aquest dimarts als cònsols de Canillo, Francesc Camp i Marc Casal, per tractar les prioritats que han de compartir les dues administracions en el present mandat. Durant les pròximes setmanes Espot rebrà a les autoritats comunals de totes les parròquies per tal d'establir sinergies en diferents àmbits.

Així, durant la reunió, el cap de Govern i els cònsols de la parròquia de Canillo, han abordat aspectes que han de marcar la col·laboració entre el Govern i el comú, com són les infraestructures projectades per als pròxims anys, la cooperació en les polítiques d'habitatge a preu accessible, en aspectes de protecció mediambiental i en l'impuls del transport públic.

En l'àmbit de les infraestructures a Canillo destaca el projecte del pont tibetà de 600 metres i 200 de desnivell que serà el més llarg d'Europa. Tindrà com a punt de partida el mirador del roc de Quer, d'on sortirà el circuit cap a la vall de Montaup fins al coll de la Cauba. Enllaçarà amb dues passarel·les tibetanes, una de 35 metres, a 12 metres d'alçada, i l'altra, sobre la vall del Riu.

Espot es reunirà aquest dimecres amb els cònsols d'Encamp, Laura Mas i Jean Michel Rascagnères.

 

 

Comentaris (2)

Trending