Xavier Tomasa i Alicia Hudelson, els més ràpids en la cursa de 25 quilòmetres de l’OTSO

El comú d’Encamp valora de forma positiva l’activitat que s’ha generat a la parròquia amb la prova i avancen que es repetirà l’any vinent, per quan ja es treballa en possibles novetats

Entrega de premis celebrada a la plaça dels Arínsols.
Entrega de premis celebrada a la plaça dels Arínsols. COMU ENCAMP

Xavier Tomasa i Alicia Hudelson han estat els guanyadors de la tercera OTSO 25 k organitzada pel comú d'Encamp i OTSO Sport. Des de la corporació s’ha volgut destacar l’ambient que ha creat la celebració de la prova al poble. Així, s’ha deixat clar que es repetirà l’any vinent, amb l’objectiu de buscar alguna novetat que doni encara més interès a la cita.

La prova principal de la segona jornada de l’Otso tenia sortida a Encamp i suposava una pujada fins als 2.408 metre del port d’Envalira. Tomasa, que revalida el triomf de la darrera edició, l’ha completat en un temps d’1h45’29’’ mentre que Hudelson ha trigat 2h06’’33. Completen la classificació en la categoria masculina de la 25 k  Joel Aubeso i Josep Tatay. Pel que fa a les dones, en segona posició ha arribat Anna Fernández i Jeanne Cros ha estat tercera.

Més enllà de l’àmbit esportiu, des del comú s’ha volgut fer una valoració positiva del desenvolupament de les dues jornades. Així ho ha indicat el conseller d’Esports, Infància i Joventut. “Ha estat un bon cap de setmana d'activitats. Fem un balanç positiu de participació, on molts dels inscrits han estat de fora d'Andorra”, ha destacat, tot deixant clar que la cursa es repetirà: “caldrà valorar si afegim alguna novetat”. Per la seva banda, la cònsol major, Laura Mas, ha volgut agrair la feina feta a tot l'equip que “ha fet possible aquest cap de setmana d'activitats per dinamitzar la parròquia”.

Pel que fa a les altres proves, en la cursa de set quilòmetres amb sortida des de l’aparcament de Grau Roig, els corredors  han estat molt ràpids: Víctor Blasi i Mireia Molins s’han endut el primer premi, Roger Comellas i Marit Faucogney, el segon i Sergi Garcia i Eva Puigdemasa, el tercer, en les seves corresponents categories.

I finalment des de Grau Roig també ha sortit la tercera de les curses del diumenge: la rollerski. Els guanyadors han estat Marc Alonso i Paivi Linna.

El podi de categoria femenina.
El podi de categoria femenina.

Comentaris

Trending