Willie Smit i Lídia Puyals, triomfadors en una Volta als Ports passada per aigua

La pluja ha deslluït la prova, que s’ha dividit en quatre contrarellotges individuals per adaptar-se a les circumstàncies provocades per la crisi del coronavirus

Un des ciclistes durant el recorregut.
Un des ciclistes durant el recorregut.

La pluja ha deslluït el final de la 43ena edició de la Volta als Ports. La tempesta que ha afectat el Principat a partir del migdia ha afectat els quatre recorreguts, tots en forma de contrarellotge, que composaven la prova. En la distància més llarga, la de 89 quilòmetres, s’ha imposat Willie Smit en categoria masculina i Lídia Puyals en la femenina.

La tradicional cita ciclista havia adaptat el seu format per afrontar les circumstàncies derivades de la crisi del coronavirus. Es va optar per celebrar la prova, però dividir-la en quatre rutes contra el rellotge. Al final, però, el que ha fet la guitza no ha estat tant la Covid-19 com el fort temporal de pluja que ha afectat el país.

Malgrat això, les quatre proves s’han completat. En el recorregut més llarg, de 89 quilòmetres, que incloïa el coll de la Peguera, la Comella, Engolasters, Beixalís i la Coma d’Arcalís, el guanyador en categoria masculina ha estat Wilie Smit, amb un temps de 2:36:01, seguit de Miguel Martínez (2:37:41) i Albert Masana (2:38:38). En fèmines, s’ha imposat Lídia Puyals (3:19), seguida de Neus Serracanta (3:28:16) i Maria del Carmen Castillo (3:46:46).

En el recorregut 3, de 58 quilòmetres, s’han imposat Sergi Casavella i Tàmara Álvarez. En el 2, de 37 quilòmetres, Mattheu Muñoz i Magali Salomón. En la ruta més curta, de 18 quilòmetres, els guanyadors han estat Stefan Navarro i Laura Canes.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending