El VPC tindrà els mateixos rivals que en una temporada passada aturada per la pandèmia

Només van poder jugar un partit abans que s'aturés la competició i estaran en el grup 2 d'honor prefederal

Els jugadors del VPC celebren un assaig en un partit d'una temporada anterior.
Els jugadors del VPC celebren un assaig en un partit d'una temporada anterior. ARXIU

El VPC jugarà en el grup 2 d'honor prefederal d'Occitània amb els mateixos rivals ja que la temporada passada es va aturar quan només s'havia disputat una jornada. En el cas dels tricolors va ser amb victòria (23-18) contra la Salvetat-Plaisance. Aquest serà un dels seus adversaris, així com Rodez i Laroque, dos dels candidats juntament amb el VPC a l'ascens.

També formen part del grup Tarascon, St. Juery, Montredon, Toulouse Lalande Aucanville i Verfeil. Els conjunts han estat agrupats per proximitat geogràfica i el desplaçament és llarg del VPC serà a Rodez. Amb l'arribada de l'exinternacional francès, Thierry Lacroix el club tricolor inicia una nova etapa que l'ha de portar fins a la segona dvisió federal. Jean Arnaudin és el nou tècnic i  Eric Mercadier el mànager general.

Pel moment s'estan tancant els patrocinadors per disposar del pressupost necessari per aspirar a l'ascens. També s'està acabant de configurar una plantilla amb garanties per estar a les primeres posicions. Aquesta temporada la gran part de rivals ja són prou coneguts pels andorrans, especialment, Tarascon, Toulouse i Verfeil. Les dates de competició i el calendari es faran públics aquest divendres.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending