El VPC presentarà divendres el seu fitxatge estrella, Thierry Lacroix

L'exjugador liderarà el nou projecte del club i l'ambaixador francès, Jean-Claude Tribolet, diu que l'arribada d'esportistes i exesportistes d'èlit contribueix a enfortir les relacions entre Andorra i França

Comentaris

Thierry Lacroix en la seva etapa de jugador als Sarracens.
Thierry Lacroix en la seva etapa de jugador als Sarracens. WORLD RUGBY

El VPC Andorra presentarà divendres a la tarda, al Centre de Tecnificació d'Ordino, el seu fitxatge estrella, l'exjugador internacional francès i actual comentarista de televisió, Thierry Lacroix. Serà l'encarregat de liderar, des dels despatxos, un projecte que ha de culminar amb l'ascens a Federal 2 del l'únic club andorrà que milita en una competició francesa.

Lacroix és un dels noms mítics de la història del rugbi i va ser el màxim anotador a la Copa del Món del 1995. Segons informa el diari Bon Dia arriba aquest dimecres al país i farà els tràmits per obtenir la residència. L'ambaixador francès i exjugador de rugbi, Jean-Claude Tribolet ha mostrat la seva satisfacció per l'arribada de Lacroix. "El que vinguin esportistes o exesportistes d'alt nivell contribueix a enfortir encara més les relacions entre els dos països". A Andorra ja hi resideixen, entre altres, el pilot de MotoGP, Fabio Quartararo o el ciclista Julien Alaphilippe.

Amb Thierry Lacroix, el VPC iniciarà una nova etapa amb la incorporació d'un entrenador i un possible acord de col·laboració amb un club de categoria superior d'Occitània. Això implicarà també la semiprofessionalització de l'equip sènior i la necessitat de comptar amb un segon conjunt que es presenti a tots els partits ja que les incompareixençes es penalitzen i poden arribar a provocar el descens del primer equip. Per això calen, almenys, uns 60 jugadors. El gran escull històric del VPC ha estat el d'un segon equip amb garanties i amb prou jugadors com per afrontar la temporada.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending