El VPC ofereix la banqueta de l'equip sènior i la formació de la base del club a David Mélé

L'acord amb l'exjugador està supeditat a acabar de tancar el finançament del nou projecte esportiu

Mélé amb la selecció espanyola.
Mélé amb la selecció espanyola. ARXIU

L'exjugador francès i internacional amb la selecció espanyola, David Mélé serà el nou entrenador del VPC Andorra. L'acord verbal està supeditat a acabar de tancar el finançament del nou projecte esportiu al qual ja s'han destinat 25.000 euros per a incorporar el líder d'aquesta nova etapa, Thierry Lacroix. Mélé va jugar amb Perpinyà, la final del Top-14 de l'any 2009 contra Clermont que van guanyar els primers per 22-13.

La idea, segons informa Andorra Televisió, és que Mélé s'ocupi, a més de l'equip sènior, de la base del club que ha tancat també un acord de col·laboració amb el Pamiers, club de Federal 1. En la seva trajectòria com a jugador ha militat a les files del Leicester Tigers anglès, Stade Toulousain i Grenoble.

Va ser entrenador dels tres quarts als Tigers però la pandèmia de coronavirus va afectar les finances del club que va haver de retallar llocs de tècnic i entre ells, el seu. Es va plantejar tornar a jugar amb l'objectiu de participar, amb la selecció espanyola, en el mundial 2023 però les lesions ho van impedir.

L'objectiu del VPC és l'ascens a la Federal 2, una categoria que mai ha assolit i per això haurà d'augmentar considerablement el seu pressupost.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending