Visita de cortesia de la cúpula de la FAF a la ‘Casa del Futbol Europeu’

Àlvarez tenia pendent la trobada amb les màximes instàncies de la UEFA des que va arribar a la presidència de la federació

Favre, Rodrigo, Ceferin, Àlvarez, Figueras i Boban (d'esquerra a dreta) durant la trobada a Nyon.
Favre, Rodrigo, Ceferin, Àlvarez, Figueras i Boban (d'esquerra a dreta) durant la trobada a Nyon. GETTY IMAGES

Institucional i poca cosa més. Així ha estat la visita que el president de la Federació Andorrana de Futbol (FAF), Fèlix Àlvarez, ha dut a terme a la ‘Casa del Futbol Europeu’, a Nyon. La trobada amb el màxim responsable de la UEFA, Aleksander Ceferin, estava pendent des de l’arribada d’Àlvarez a la cúpula de la FAF. La pandèmia hauria contribuït decisivament al retard de la visita.

Segons la FAF, la trobada n va anar més enllà de conèixer-se personalment els dos dirigents futbolístics i d’intercanviar alguns parers. La reunió es va fer aquest dilluns a la ciutat suïssa i Àlvarez estava acompanyat del secretari general de la FAF, David Rodrigo, i de la secretària general adjunta, Teresa Figueras. De la seva banda, al costat de Ceferin hi havia el cap de desenvolupament d'associacions nacionals de la UEFA i subdirector d’associacions nacionals, Thierry Favre, i el cap de futbol de la UEFA, Zvonimir Boban.

Etiquetes

Comentaris

Trending