Vinyes, segon al ral·li Roma Capitale

El pilot andorrà suma uns punts claus en la lluita pel campionat de l’ERCopen, que continua liderant

El cotxe de Vinyes, davant el Coliseu.
El cotxe de Vinyes, davant el Coliseu. Fotoesport

Joan Vinyes, amb Jordi Mercader de company d’equip, ha acabat en segona posició en el X Ral·li de Roma Capitale. D’aquesta forma, el pilot andorrà incrementa la diferència al capdavant de la classificació de l’ERCopen. Els guanyadors van ser els seus companys d’equip, Alberto Monarri i Alberto Chamorro.

Es tracta, doncs, d’un pas més cap al títol. “L’objectiu prioritari no era un altre que continuar sumant punts en el nostre haver del certamen. Era indispensable evitar situacions de risc que posessin en perill la nostra continuïtat en la prova. No ha estat fàcil, però ho hem aconseguit”, ha explicat Vinyes.

La prova va estar marcada per les altes temperatures. De fet, en algun moment es van fregar els 45 graus. Ja dissabte, en les superespecials pels carrers de la capital italiana, Vinyes va ser conservador. Va preferir no arriscar a canvi d’evitar un contratemps que el pogués deixar fora de la cursa.

En la jornada de diumenge, l’andorrà va aconseguir mantenir la segona posició de la prova. “Ha estat molt dur, sobretot per la calor, però hem assolit entrar el Swift al parc tancat de Fiuggi i en conseqüència sumar uns punts molt valuosos per al campionat”, ha apuntat.

Etiquetes

Comentaris

Trending