Vinyes i Mercader, segons al ral·li de Roma Capitale

El pilot andorrà només va poder ser superat pels seus companys a l’equip Suzuki Ibérica Javier Pardo i Adrián Pérez

Vinyes amb el trofeu de segon classificat.
Vinyes amb el trofeu de segon classificat. Fotoesport

Joan Vinyes i Jordi Mercader van pujar al segon graó del podi en el 9è ral·li di Roma Capitale celebrat aquest passat cap de setmana. Es tracta de la prova que ha iniciat el calendari d’asfalt del campionat d’Europa. El triomf va ser per al tàndem Javier Pardo i Adrián Pérez, també de Suzuki Ibérica.

La cursa es va disputar, novament, sota unes elevades temperatures, a estones per sobre dels 40 graus. En la primera etapa, Pardo i Pérez ja van situar-se primers, amb Vinyes i Mercador en segona posició a uns setze segons. En tercera plaça van acabar els danesos Polonski i Sitek. En la segona, el pilot andorrà va saber aguantar la pressió d’aquest equip i va mantenir la plaça que li va permetre pujar al podi.

Després de la disputa de dues proves del Campionat d’Europa de Ral·lis (ERC),  Vinyes fa una valoració molt positiva de la participació de l’equip Suzuki Ibèrica Motorsport. “Prendre el risc de sortir d’una zona de confort com pot ser el CERA i afrontar un repte de l’envergadura de l’ERC, amb tota seguretat, no és gens fàcil i a més amb l’objectiu de lluitar entre els millors i a poder ser guanyar” ha comentat, tot admetent que “hi ha adversitats” però “es resolen amb celeritat i a nosaltres ens donen confiança i l’opció de competir amb un màxim de garanties.

Etiquetes

Comentaris

Trending