Vinyes-Mercader i Munné-Feliu ‘triomfen’ en el Ral·li d’Andorra Històric

La trentena llarga de vehicles inscrits a la prova han gaudit d’uns trams de carretera “autèntics” en una jornada de molt bon ambient i companyonia

El Seat Ibiza de Vinyes-Mercader ha dominat la prova.
El Seat Ibiza de Vinyes-Mercader ha dominat la prova. ACA

Els duets formats per Joan Vinyes i Jordi Mercader i Esteve Munné i Olga Feliu han estat els triomfadors de la 52a edició del Ral·li d’Andorra Històric, que ha transcorregut durant tota la jornada d’aquest dissabte per diversos trams de les carreteres del Principat. Fins a 250 quilòmetres s’han recorregut. Vinyes-Mercader s’han imposat en velocitat i Munné-Feliu en Regularitat Sport.

Trenta-sis vehicles matriculats abans de l’any 2000 estaven inscrits en la prova clàssica, amb sortida i arribada a l’aparcament de Prada Casadet, ara afectat per les obres del carrer Doctor Vilanova. El Seat Ibiza de Vinyes i el Golf GTI de Munné s’han imposat amb relativa solvència en les seves respectives modalitats, en una jornada de molt bon ambient i gran companyonia.

Vinyes, en acabar la prova, ha destacat, més que la victòria, el fet de “poder córrer a casa”. El pilot ha afirmat que “m’han agradat molt els trams, n’hi havia molt ‘xulos’”. I ha destacat els tombs per Fontaneda i Anyós, que ha considerat “de veritable ral·li i molt autèntics”. Joan Vinyes ha parlat d’un “dissabte genial podent córrer per les carreteres d’Andorra, que no sempre es pot” i “amb la gent de casa”.

 

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending