Victòria andorrana en el 49è Ral·li Històric

Joan i Sònia Carrançà (BMW 325iX) obtenen el triomf en una edició marcada per la climatologia

Els dos primers classificats del  Ral·li.
Els dos primers classificats del Ral·li. ACA

L’equip format per Joan Carrancà-Sònia Carrancà (BMW 325iX) ha aconseguit una gran victòria en el 49 Ral·li d’Andorra Històric, prova de regularitat per a automòbils clàssics organitzat per ACA Esport, la divisió esportiva de l’Automòbil Club d’Andorra. Si bé el triomf d’aquest equip format per pare i filla ha estat clar, les alternatives per a ocupar les diferents posicions del cap de cursa han estat constants, en molt bona part degut a les difícils condicions a les quals els participants han hagut de fer front durant el dissabte.

 

 Aquesta és la primera victòria cent per cent andorrana des que el Ral·li d’Andorra Històric està reservat a regularitat per a vehicles clàssicsUn total de 71 vehicles han aconseguit completar la prova. Andorra la Vella ha estat un any més l’epicentre de la prova i tornarà a ser-ho pel 2021, quan es compleixi mig segle de vida del ral·li nacional andorrà.

Només iniciar-se la prova, les prediccions de pluja no van trigar a complir-se i si bé el ral·li va començar amb bon temps el plugim constant, la boira a la part alta dels ports de muntanya i fins i tot algunes zones amb el pis cobert amb fullaraca, van convertir l’asfalt dels trams en pistes lliscants sobre les quals era difícil córrer i al mateix temps complir les mitjanes establertes.

L’Automòbil Club d’Andorra definirà a partir d’ara la que serà 50 edició del Ral·li d’Andorra Històric, que es disputarà al setembre de 2021. Aquest any 2020 i per al dia 20 de desembre, ACA Esport té convocat l’Andorra Winter Rally, prova també de regularitat per a clàssics però sobre gel i neu.

Etiquetes

Comentaris

Trending