Víctor Font presenta al Prat del Roure la seva candidatura per presidir l’FC Barcelona

L’empresari es presentarà a les eleccions de març del 2021 amb la proposta de Xavi Hernández com a entrenador i la voluntat de construir “l’equip que els cules es mereixen”

La sala del Prat del Roure, instants abans de la presentació
La sala del Prat del Roure, instants abans de la presentació

Víctor Font ha presentat aquest dijous al Prat del Roure la seva candidatura per arribar a la presidència de l’FC Barcelona. L’empresari, que ja va participar en la campanya de Joan Laporta l’any 2002, entre altres, es presenta ara com a líder d’un projecte que vol construir “l’equip que els cules es mereixen” amb Xavi Hernández com a entrenador.

Durant la presentació, Font i Antoni Bassas -l’escriptor de ‘Víctor Font, construïm junts el Barça del futur’- han mantingut una xerrada en la qual han repassat la trajectòria de l’empresari, tant en l’àmbit professional com esportiu. A més a més, s’han mostrat una sèrie de fotografies de família, totes relacionades amb l’equip blaugrana per deixar ben clar que el sentiment culer existeix.

A l’acte, sigui pel respecte de la ciutadania a les dades epidemiològiques o pel que sia, no ha acudit gaire gent. Tot i que s’ha establert un aforament limitat a un espai prou ample, com és la sala del Prat del Roure, les cadires no s’han omplert.

Etiquetes

Comentaris

Trending