Vicky Jiménez torna a les pistes a Platja d’Aro

La jove andorrana participarà la setmana vinent i la següent en els dos primers torneigs de la Lliga Mapfre de tennis, amb jugadores espanyoles

La tenista andorrana, Vicky Jiménez.
La tenista andorrana, Vicky Jiménez.

La tennista andorrana Vicky Jiménez torna a les pistes. Ho farà la setmana vinent a Platja d’Aro, on participar en el primer torneig de la lliga Mapfre, que es disputarà entre el 15 i el 19 de juliol. Ja entre el 22 i el 26, la jove promesa del Principat es desplaçarà a Castelló, on es disputarà el segon torneig dels quatre de la lliga.

El tennis torna després del coronavirus. I, pel que fa a la modalitat femenina, això vol dir que també salta a la pista Vicky Jiménez. La jove promesa andorrana, guanyadora de l’Open d’Austràlia Júnior i actualment número 1 de la categoria, continuarà amb la seva progressió enfrontant-se a les millors jugadores catalanes i espanyoles.

La primera cita és a Platja d’Aro, on al Club Tennis Aro es disputa el primer dels quatre torneigs que compondran la Lliga Mapfre. Cadascú d’ells tindrà una dotació econòmica de 24.000 euros en premis i un quadre de 24 tennistes. Entre elles, Vicky Jiménez, número 17 del rànquing de la competició.

El de Platja d’Aro es disputarà sobre terra batuda, igual que el segon torneig el de Castelló, entre el 22 i el 26 de juliol. Posteriorment, també es disputarà al RACE de Madrid (29 de juliol – 2 d’agost) i al Club Tennis els Gorchs de les Franqueses del Vallès, a Barcelona (5-9 d’agost). Aquests dos darrers, en pista dura.

Comentaris

Trending