Vicky Jiménez supera la primera ronda de la fase de classificació a Wimbledon

Ha derrotat l’austríaca Barbara Hass, número 309 al rànquing per 6-3 i 6-3 en una hora i quart

Vicky Jiménez.
Vicky Jiménez. ALTAVEU

Vicky Jiménez ha superat la primera ronda de la fase de classificació del torneig de Wimbledon en superar l’austríaca Barbara Hass, número 309 al rànquing per 6-3 i 6-3. L'andorrana ha estat molt superior a una rival que ha oposat una certa resistència a l'inici dels dos sets però que ha anat cedint.

El moment clau del matx ha estat en el segon set quan amb empat a dos, Vicky Jiménez s'ha emportat el joc i ha aplanat el camí cap al triomf que ha rubricat amb el seu servei després d'una hora i quart de joc. La seva rival a la segona ronda serà Conny Perrin (Suïssa) que és la número 293 al rànquing de la WTA i que ha derrotat en el seu partit de la primera ronda Kayla Mcphee per un doble 6-3.

Jiménez ocupa aquesta setmana el lloc 163è del rànquing mundial amb 407 punts. Aquest any participa per segona vegada a Wimbedon i és el seu debut a a categoria sènior. L'any passat va arribar a les semifinals júnior.