Vicky Jiménez entra al Top 400 de la WTA

Malgrat haver d’abandonar el torneig de Wiesdaben per lesió, l’andorrana puja quinze posicions en el rànquing i se situa com la número 391

Vicky jimenez.

Vicky Jiménez segueix progressant. Malgrat la decepció que va suposar haver de deixar lesionada el torneig de Wiesdaben, l’andorrana ha vist com l’actualització del rànquing de la WTA li ha donat una alegria: ha guanyat llocs en la classificació i ja es troba en el Top 400. Tota una fita per a una tennista tan jove.

Jiménez va arribar a vuitens de final del torneig que es jugava a Alemanya, però quan estava jugant amb l’hongaresa Anna Bondar, va haver de retirar-se per lesió. Tot i això, el resultat li ha permès escalar graons a la WTA.

Vicky Jiménez s'ha hagut de retirar per lesió.

Relacionat

Vicky Jiménez es retira per lesió del torneig de Wiesdaben

En concret, ha passat del lloc 406 que ocupava la setmana passada al 391. És a dir, ha pujat fins a quinze posicions. I, a més, se situa entre les 400 millors tennistes del món.

Cal remarcar que és tota una fita per a una esportista tan jove com l’andorrana, de només setze anys. De fet, entre aquestes 400 tenistes, juntament amb Vicky, únicament hi ha una jugadora de 15 anys i una altra de 16.