Vicky Jiménez es retira per lesió del torneig de Wiesdaben

L’andorrana havia cedit el primer set en el partit contra l’hongaresa Anna Bondar però qualsevol opció de refer-se ha quedat avortada per una caiguda que li ha provocat un fortíssim cop al gluti que li ha impedit continuar

Vicky Jiménez s'ha hagut de retirar per lesió.
Vicky Jiménez s'ha hagut de retirar per lesió.

Contratemps per Vicky Jiménez al torneig de Wiesdaben, a Alemanya. La tennista andorrana ha hagut de retirar-se per lesió del duel de vuitens de finals davant l’hongaresa Anna Bondar. Ha patit un fort cop al gluti per culpa d’una caiguda i no ha pogut continuar. Ara, està pendent de les proves que se li faran al Principat per comprovar l’abast de les molèsties.

El partit contra Bondar ja es presentava complicat. L’hongaresa és actualment la número 179 del rànquing de la WTA. Per tant, més de 200 llocs per davant de Jiménez. I s’ha comprovat al primer set. L’andorrana ha perdut fins a tres cops el servei i ha vist com la màniga queia del costat de la seva rival de forma clara: 2-6.

La jove tennista intentava recuperar-se al segon set, però quan anava 2-3 al marcador, tota opció s’ha esvaït. Una caiguda li ha provocat un fort cop al gluti i el dolor li ha fet impossible continuar. Les primeres observacions apunten a un espasme muscular, però fins que no se li faci una ressonància no es podrà saber l’abast. Jiménez i el seu equip viatjaran ara a Andorra, on serà sotmesa a aquesta prova.

Comentaris

Trending