Vicky Jiménez cau en la primera ronda de la prèvia de l’US Open

La italiana Elisabetta Cocciaretto ha superat l’andorrana per dos sets (7-6 i 6-4) en un partit on el 'tie-break' ha decantat la balança cap a la cap de sèrie número 9 del torneig

Vicky Jiménez en el partit de la fase prèvia de l'US Open.
Vicky Jiménez en el partit de la fase prèvia de l'US Open.

L’enfrontament no es preveia fàcil i és que l’andorrana s’enfrontava a la número 100 del rànquing mundial i 9a cap de sèrie del torneig, la italiana Elisabetta Cocciaretto. Aquesta ha imposat la seva major experiència, 21 anys per 17 de Jiménez, per endur-se el partit en dos sets, 7-6 i 6-4, en una hora i 55 minuts.

La jove andorrana en cap moment ha perdut la cara al partit. De fet, en el primer set les dues tennistes han mantingut el seu servei pràcticament en tot moment. Només dues ruptures, una per cada banda, que ha portat al ‘tie-break’ per resoldre aquest primer set. En aquest, també s’ha mantingut la igualtat entre les dues jugadores fins que amb 5 a 5 en el marcador Cocciaretto ha aconseguit trencar un dels serveis de Jiménez i amb els seus ha tancat el partit amb un 7-5, fent caure el primer set per 7-6 a favor seu.

En el segon set, un trencament a la primera de canvis de la italiana l’ha posat amb 3-0 que ha estat una llosa molt important per l’andorrana. Ho ha intentat i de fet s’ha apropat, i molt, un 5-4, però a la italiana no li ha tremolat el pols i va tancar el set i partit amb un 6-4 i 1 hora i 55 minuts de partit.

Amb aquest resultat, Vicky Jiménez tanca la seva participació a l’US Open sense poder complir l’objectiu de classificar-se per primera vegada el quadre principal d’un Gran Slam.

Etiquetes

Comentaris

Trending