Vicky Jiménez aconsegueix el seu primer torneig professional

La tennista andorrana derrota en dos sets la hongaresa Panna Udvardy i s’adjudica el triomf final al Brasil

Victòria Jiménez al costat de la seva adversària rebent els premis.

Sense perdre ni un sol set. La tennista andorrana Vicky Jiménez ha aconseguit aquest diumenge el primer torneig professional. Té només setze anys. Però la victòria al Brasil sense perdre ni un sol parcial li permetrà continuar escalant posicions en el rànquing mundial. A l’Aparecida de Goiania, el rendiment de Jiménez ha estat d’allò més bo.

S’havia plantat a la final ja deixant molt bones sensacions. I tot plegat ha continuat de la mateixa manera en el partit definitiu davant l’hongaresa Panna Udvardy. L’andorrana ha vençut amb dos sets i, per tant, sense cedir en cap moment. El 6-3 del primer set li ha permès encarrilar molt bé el partit. Més feina ha tingut al segon parcial, però se l’ha acabat adjudicant amb un 7-5 per embutxacar-se el torneig, el primer professional de la seva carrera.

Vicky Jiménez encara una pilota.

Després del partit, la jove tennista andorrana ha afirmat sentir “ molt contenta d’haver aconseguit el meu primer títol professional. A principi d’any m’havia fixat aquest objectiu. He trigat una mica més del que pensava però ho he aconseguit. Així que estic molt contenta”. També ha admès que “el primer sempre és especial. Així que ara ho gaudiré. Aprofitaré el dia de descans i dimarts a tornar a jugar. Toca jugar a Uruguai. Molt contenta i amb moltes ganes de tirar endavant”.