Verdú manté bones sensacions amb el testatge de material i la preparació a Nova Zelanda

L'equip tècnic també es mostra satisfet de com evoluciona la pretemporada i dels equips que estan provant de cara a la Copa del Món

Verdú en un dels entrenaments a Nova Zelanda.
Verdú en un dels entrenaments a Nova Zelanda.

L'esquiador andorrà, Joan Verdú, segueix amb "bones sensacions" després de dues setmanes de preparació a Nova Zelanda en un segon bloc de preparació per a la Copa del Món d'esquí alpí. La part física, la tècnica i conèixer el material centren el seu dia a dia d'entrenaments.

Joan Verdú ja ha passat l'equador de la seva estada a Nova Zelanda acabant de fer la posada a punt per a l'inici de la Copa del Món i testant el material per a la nova temporada. En la segona setmana a Oceania a Coronet Peak. "Han estat cinc dies molt bons a una pista diferent, una mica més exigent, seguint aquesta progressió que volíem fer de començar a una pista més fàcil i anar cada cop a una pista més difícil i completa", ha apuntat l'esquiador andorrà.

A banda de la preparació física, en aquesta part de la temporada una altra part important és el de comprovar i analitzar el material de competició. En aquest sentit, Verdú ha assegurat que "estem arribant ja a algunes conclusions bastant bones i ara a preparar aquesta última setmana d'entrenament a una pista molt exigent i molt completa i a seguir al màxim".

Unes mateixes sensacions compartides pel tècnic Juan Lago, l'skiman Andrea Peretti, el fisioterapeuta Pol Ferrer i el preparador físic Damià Costa. Tots ells també es mostren satisfets de com està anat aquesta preparació de cara a la temporada que comença a l'octubre a Àustria.

Pre-temporada de Verdú a Nova Zelanda.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending