Verdú i Esteve es queden fora a la primera mànega al gegant de la Copa d'Europa a Gurgl

Mal inici dels dos esquiadors en la seva tornada a la competició després d'unes llargues lesions

El guanyador, Raphael Haaser durant la prova.
El guanyador, Raphael Haaser durant la prova. EFS

Joan Verdú i Àxel Esteve no han pogut completar la primera mànega del gegant que ha obert la Copa d'Europa d'esquí alpí a l'estació austríaca de Gurgl.  És la primera competició de la temporada per a tots dos i arribava després d'una llarga recuperació de les lesions. Verdú ha sortit amb el dorsal 49 i Esteve, força endarrerit, amb el 77.

Verdú ha sortir de pista a meitat de recorregut, mentre que Esteve, ha quedat fora durant les primeres portes. Hi havia unes condicions de cursa exigents, nevant, tot i que la pista estava injectada i molt ben preparada. La cursa ha estat guanyada per l’austríac Raphael Haaser, amb un crono de 2.12.72. 

Aquest dijous es disputa el segon gegant d’aquesta Copa d’Europa: primera mànega a les 10:00h, segona mànega a les 13:00h.
El director d'alpí de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE), Max Tissot  ha explicat que “les condicions que vam entrenar a Gallivare fa unes setmanes però potser la tensió de la cursa ha fet que vulguem fer més coses del que tocava. Ara toca ajustar tot per la segona cursa i treure la frustració que tothom porta, perquè arribaven amb força i moltes ganes”.

Etiquetes

Comentaris

Trending