Verdú enfronta motivat la seva estrena als Jocs

L’andorrà participarà aquesta matinada al supergegant masculí, on portarà el dorsal 40

Verdú a la seva arribada als Jocs.
Verdú a la seva arribada als Jocs. FAE

Als Jocs Olímpics d’Hivern ja han entrat en acció els fondistes andorrans, i ara arriba el torn de l’esquí alpí. Aquest dimarts comença la competició amb representació del Principat, i serà amb el supergegant masculí i Joan Verdú al portilló de sortida. La cursa començarà a les 4:00h hora andorrana (11:00h del matí a Xina). Verdú portarà el dorsal 40.

Verdú, que va arribar als Jocs el cap de setmana juntament amb tota l’expedició d’alpí -Cande Moreno s’estrenarà el dia 11 també en supergegant-, té la moral alta després d’aconseguir fa uns dies la seva tercera victòria de la temporada en el gegant de Copa d’Europa, i després de dies d’esquí previs en supergegant per preparar aquesta cita olímpica, on també va assolir podis a Itàlia.

L’esquiador ha explicat que no ha tingut molts dies per preparar-se la cursa, “però sabíem que era així i ja ho hem gestionat de la millor manera que hem pogut”. Tot i això, la pista li dóna molt bones sensacions, amb la neu amb bona resistència tot i tenir un dorsal alt. “Aquest supergegant som conscients que no és l’objectiu principal d’aquests Jocs, però tinc ganes de fer-ho perquè, evidentment, si ho fem no és per anar a passejar, sinó perquè creiem que puc fer un bon resultat”.

Etiquetes

Comentaris

Trending