Verdú s’apropa a les finals de Soldeu amb un 19è lloc al gegant de Palisades

L’esquiador andorrà guanya quatre posicions en la classificació de la Copa del Món gràcies a la bona actuació a l’estació nord-americana

Joan Verdú, durant un dels dos descensos a Palisades.
Joan Verdú, durant un dels dos descensos a Palisades. Gabriele Facciotti / Agence Zoom

Joan Verdú continua lluitant per estar a les finals de la Copa del Món de Soldeu. L’esquiador andorrà ha estat 19è al gegant disputat a Palisades, als Estats Units. El resultat li permet avançar quatre posicions a la general de la competició i, per tant, l’apropa a l’objectiu de poder ser present al gran esdeveniment que ha d’acollir l’estació canillenca a mitjans del mes vinent.

En la primera màniga, Verdú ha completat el descens amb un temps de 1’10’’22. Això ha suposat que acabés en la 27a plaça. Per tant, ha pogut classificar-se per a la segona ronda, cedint 1’’79 al primer classificat.

L’andorrà ha millorat el paper en aquest segon descens, amb un cronòmetre d’1’16’’06. Més elevat que a la primera màniga, però que l’ha situat en tretzè lloc. Sumant els dos recorreguts, la marca era de 2’26’’28. El dinovè millor, a 2’’65 del guanyador, l’austríac Marco Schwarz.

Amb aquest resultat, Verdú millora posicions a la general i s’acosta a l’objectiu d’estar en les finals de la Copa del Món de Soldeu-El Tarter el pròxim mes de març. L’andorrà, que abans de Palisade era 22è amb 59 punts, ara en suma un total de 71 que el deixen en la 18a posició. La pròxima cita per l’esquiador serà doble: a Kranjska Gora (Eslovènia).

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending