Verdú s'acomiada de la temporada després de la caiguda a la Copa d’Europa de Sella Nevea

Matías Vargas és vuitè al segon supergegant FIS de Bardonecchia, a Itàlia

Comentaris

Joan Verdú.
Joan Verdú. FAE

Joan Verdú s'ha acomiadat de la temporada després de la caiguda a la Copa d’Europa de Sella Nevea.  L’andorrà, que va impactar contra la xarxa de protecció, va perdre pel moment el coneixement, tot i que la cosa no va anar a més. Ha d’estar tres setmanes aturat per culpa del cop al cap, com indica el protocol.

La competició continua per a altres esquiadors andorrans. Àxel Esteve i Àlex Rius han estat 21è i 45è, respectivament al gegant dels Nacionals de Letònia que es disputen a l'estació italiana de Pozza di Fassa. Esteve ha acabat amb 1.40.86, a 2.42 del guanyador, el nord-americà Bridger Gile, que s’ha imposat amb 1.38.44. Per la seva part, Rius ha fet un registre d'1.44.59, a 6.15.

Al supergegant FIS de Bardonecchia, Matías Vargas ha ocupat la vuitena posició. Robert Ferrari ha estat 76è en una cursa en què ha marcat el temps de 57.14, a 4.15 del guanyador, que ha estat el francès Adrien Fresquet, el qual ha repetit victòria en haver estat el millor també el dia anterior.

Al segon gegant FIS de Courchevel, Íria Medina ha estat 32ena mentre que Carla Mijares no ha acabat la primera mànega. Medina ha assolit un crono de 2.06.67, a 7.60 de la guanyadora, la francesa Axelle Chevrier, que s’ha imposat amb 1.59.07.

Etiquetes

Comentaris

Trending