El Tour Auto conclou amb l’entrega de premis

L’equip belga, compost per l’expilot de Fòrmula 1, Thierry Boutsen, s’ha imposat a la modalitat de velocitat

Comentaris

Els guanyadors de la modalitat de velocitat.
Els guanyadors de la modalitat de velocitat. ACA

El Tour Auto, concretament la seva etapa final, s’ha celebrat aquest cap de setmana a Andorra. Aquest dissabte a la nit, en un sopar de gala al Prat del Roure, a Escaldes-Engordany, es van lliurar els premis de la cinquena i última etapa. Aquest diumenge, a l’Andorra Park Hotel, s’han distribuït tots els premis finals d’aquest ral·li històric.

L’equip belga, compost per l’expilot de Fórmula 1, Thierry Boutsen, i el copilot Hervé Ordioni, s’han imposat en la modalitat de velocitat. Així mateix, els també belgues i grans especialistes en regularitat, Jean-Jacques Martens i Aswin Pick han aconseguit el primer lloc en aquesta versió competitiva.

El gran èxit esportiu i popular ha estat la nota destacada, amb el tram i el parc d’Ordino i el Parc Central d’Andorra la Vella plens de públic. Tal com ja havia indicat aquest dissabte, el president de l’Automòbil Club d’Andorra, Enric Tarrado, ha fet una valoració força positiva, “les imatges que hem viscut durant aquests dos dies parlen per elles mateixes”. Així mateix, ha explicat que “l’automobilisme és intrínsecament històric al nostre país, compta amb un passat gloriós i amb aquesta mena d’esdeveniments podem mostrar els nombrosos seguidors que té”.

Etiquetes

Comentaris

Trending