Torna la Lliga de futbol amb un duel pel títol i la preocupació per la calor

L'Associació de Futbolistes diu que les altes temperatures posen en risc la integritat física dels jugadors i critiquen que la federació els tingui al marge

Victor, del Vall Banc Santa Coloma intenta tallar l'acció d'un rival.
Victor, del Vall Banc Santa Coloma intenta tallar l'acció d'un rival. FAF

Després de quatre mesos d'aturada, aquest diumenge torna la Lliga Multisegur Assegurances. Serà la primera jornada d’un final de temporada apassionant amb moltes coses en joc ja des d’aquest mateix cap de setmana. El partit estrella serà el que enfrontarà al primer i segon classificats, Inter Club Escaldes i VallBanc Santa Coloma. L'Associació de Futbolistes diu, en un comunicat, que les altes temperatures posen en risc la integritat física dels jugadors​.

Per aquest motiu han posat a disposició dels jugadors una guia de tornada a la competició per minimitzar els riscos. A més, expressen la seva tristesa pel fet que la federació els tingui al marge a l'hora d'expressar la seva opinió, així com les crítiques que reben des de l'organisme. 

Aquest diumenge es disputaran quatre partits. A les onze del matí s'enfrontaran l'Atlètic d'Escaldes i el Santa Coloma (Estadi Nacional) i el Sant Julià-Carroi (Centre d'Entrenament de la FAF). A dos quarts de cinc serà el torn de l'Engordany-Ordino (Centre d'Entrenament de la FAF), i la jornada es tancarà amb l'Inter d'Escaldes-Vall Banc Santa Coloma.

El ministeri de Cultura i Esports, juntament amb el ministeri de Salut i a petició de la Federació Andorrana de Futbol (FAF), han validat el retorn de la Lliga Multisegur amb les màximes garanties de seguretat possibles.

 

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending