Toc d'atenció de Sarabia: “les qualitats s’han de demostrar al camp perquè el futbol no espera”

El tècnic de l’FC Andorra assegura que els homes que van sortir des de la banqueta en el partit contra el Mirandés “no van estar bé” i considera que “les oportunitats s’han d’aprofitar i tothom ha de posar de la seva part”

Iván Gil i Petxarromán, dos dels jugadors suplents contra el Mirandés
Iván Gil i Petxarromán, dos dels jugadors suplents contra el Mirandés FC Andorra

La derrota contra el Mirandés ha trencat la ratxa de vuit jornades sense perdre i fa a la sensació d’haver viscut aquesta situació en altres moments de la temporada. Tot just, la setena derrota del curs a casa, però amb similituds amb les anteriors. Partit que s’acaba dominant, però sense materialitzar les ocasions i el rival s’acaba enduent el gat a l’aigua. El tècnic dels tricolors, a banda de considerar que el penal sobre Bakis “és el més clar de la història”, també assenyala que els jugadors que van sortir des de la banqueta no van estar bé.

La desfeta va provocar que els tricolors es despertessin del somni del play-off d’ascens. Matemàticament és possible, però es va perdre l’oportunitat de posar-se a cinc punts i ara s’està a vuit amb dotze encara en joc. Eder Sarabia reconeixia que “no hem entrat bé al partit i fins al minut 15 no ajustem bé les situacions de pressió”. Assegura que “hem fet 70 minuts bons, però ens ha faltat una mica trobar situacions d’avantatges clares dels centrals i poder rebre en zones intermèdies per poder fer mal”. Malgrat tot “hem estat superiors al rival”, no es van poder materialitzar les ocasions i “aquests detalls ens han tornat a penalitzar”.

No s’ha mossegat la llengua a l’hora d’assenyalar la poca aportació dels jugadors que van entrar al segon temps des de la banqueta. Tres canvis d’una tacada al minut 65 amb Iván Gil, Jacobo i Petxarroman sobre el terreny de joc i després del gol entraven Carlos Martínez i Jacobo. “La gent que ha entrat de la banqueta no ha estat bé”. Així de clar s’ha mostrat i ha alertat que si els que van jugar a Ponferrada i no ho han fet aquest diumenge és perquè ell considerava que ho havia de fer un altre company. “Quan s’enfaden i no estan connectats, després entren al camp i no ho fan bé”, ha subratllat. Considera que aquest és l’aprenentatge que han de tenir molts dels jugadors que tenen 22, 23 i 24 anys “ que es pensen que es menjaran el món, però el futbol no espera”. Els avisa dient que “aquí se’ls hi dona moltes oportunitats a tots i, a vegades, sense merèixer-ho se’ls fa jugar perquè dilluns entrenin bé, ara bé també han de posar de la seva part”. Per aquest motiu, insisteix que aprofitin les oportunitats.

El tècnic dels andorrans també s’ha referit al possible penal no xiulat a Sinan Bakis amb empat a zero. El considera “el més clar de la història del futbol”. Pensa que el defensor en cap moment va a disputar la pilota i empenta al davanter d’origen turc quan anava a rematar segon pal. Les protestes li van provocar una nova targeta groga. L’equip que es troba desè amb 51 punts i diumenge a les 18.30 hores visita el Lugo.

Comentaris (1)

Trending