El TIM Andorra portarà entre els mesos d’abril i juny 400 equips i 4.600 esportistes al Principat

Es tracta de l'esdeveniment d'esport base més important del país amb un impacte econòmic, segons els organitzadors, d'1,4 milions d'euros

Comentaris

El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral i el responsable de TIM Andorra, Manel Casas durant la roda de premsa.
El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral i el responsable de TIM Andorra, Manel Casas durant la roda de premsa. COmÚ DE SANT JULIÀ DE LÒRIA

Després de l'aturada per la pandèmia, el torneig TIM Andorra torna a celebrar-se aquest any entre els mesos d'abril i juliol. Hi participaran 400 equips amb 4.600 esportistes. Es tracta de l'esdeveniment d'esport base més important del país que ha aconseguit consolidar-se plenament després de la seva posada en marxa el 2008. La presentació s'ha fet aquest dimecres a Sant Julià de Lòria.

Eentre el 29 d'abril i l'1 de maig tindrà lloc el TIM One Basket. Es tracta d'un torneig d'U10 a U14 en categoria masculina i femenina i en el qual hi haurà entre tres i quatre partits, depenent dels equips que finalment s'hagin inscrit. Els equips arribaran al país el dissabte 29 d'abril i els enfrontaments tindran lloc l'endemà en horari de matí i tarda.

Posteriorment es disputarà el TIM Two Basket el cap de setmana del 26 al 28 de maig. En aquest cas, la competició és de categoria d'U14 a U16 i, a diferència del cas anterior, els partits es jugaram dissabte i diumenge, ja que divendres està prevista l'arribada dels esportistes. 

Del 30 de juny al 2 de juliol tindrà lloc el TIM Vòlei, amb categoria des d'U12 fins a sènior. Com en els casos anteriors, els partits també es disputaran els dos dies del cap de setmana -dissabte i diumenge- tenint en compte que l'arribada dels participants es preveu pel divendres 30 de juny. Segons els organitzadors, la celebració d'aquestes competicions representa un impacte econòmic per a Andorra d'1,4 milions d'euros.

Durant la presentació, el cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral, ha aprofitat per recordar que una cita esportiva d'aquesta mena distribuïda en diferents caps de setmana ajuda a "dinamitzar la parròquia al voltant de l'esport" i, de fet coincideix plenament amb el diploma que ha rebut la parròquia com a Vila Europea de l'Esport 2023. Les inscripcions encara estan obertes més de la meitat ja confirmades són d'equips femenins.

Etiquetes

Comentaris

Trending