Un Tamarro per animar l’FC Andorra

El club tricolor ha presentat la seva nova mascota, bassada en el mític animaló que les llegendes diuen que es pot trobar als boscos del Principat

https://www.youtube.com/watch?v=V_riz-ZN17w

El partit de diumenge (14.00 h) davant el Cartagena serà especial per a l’FC Andorra. El duel significarà el debut de la nova mascota del club. S’ha escollit una bestiola amb molta tradició al Principat: Tamarro. De moment, ja s’ha donat a conèixer a través de les xarxes socials de l’entitat tricolor.

El club ha volgut escollir com a mascota el mític animal de les llegendes andorranes. D’aquesta forma, evidencia la seva identificació amb el país. A partir de diumenge, el Tamaro serà present a tots els partits per donar ànims als jugadors i esperonar l’animació des de la graderia.

El seu debut serà, doncs, en el duel davant el Cartagena. Serà a les dues de la tarda a l’Estadi Nacional i els jugadors tricolors intentaran mantenir la bona ratxa de les darreres setmanes i, sobretot, defensar la posició en zona de ‘play-off’ guanyada a Eivissa.

HÉCTOR HEVEL, SANCIONAT

El partit, per cert, serà el primer que un jugador tricolor es perdrà en ser sancionat per acumulació de targetes grogues. Héctor Hevel va veure a Can Misses la cinquena amonestació de la temporada. Per tant, ha estat castigat amb un encontre de suspensió. Se suma a les baixes per lesió de Bundu i Petxarroman i caldrà veure quina és l’evolució de Morer.

Comentaris (1)

Trending