Talin és el nou seleccionador nacional de futbol sala

El preparador de la tricolor agafa el relleu de Xavier de la Rosa i el seu primer repte oficial serà el Preeuropeu del 2022

Talin Puyalto i Fèlix Àlvarez en la presentació del primer com a seleccionador.
Talin Puyalto i Fèlix Àlvarez en la presentació del primer com a seleccionador. FAF

La Federació Andorrana de Futbol (FAF) ha nomenat Talin Puyalto nou seleccionador nacional de futbol sala. L'exjugador internacional amb la tricolor agafa el relleu de Xavi de la Rosa al capdavant de la banqueta del combinat nacional, amb la intenció de continuar amb la feina realitzada pel seu predecessor.

Després d'una dilatada experiència com a jugador de futbol sala, Talin ha continuat la seva carrera esportiva com a entrenador, dirigint 3 temporades al CE Sant Julià i 3 més al Puigcerdà Sala CF, sumant 4 ascensos en aquestes 6 temporades a les banquetes. Talin ha estat presentat aquest matí com a seleccionador en un acte íntim i sense presència de mitjans de comunicació motivat per la situació sanitària generada pel coronavirus. Des de la FAF s’ha volgut agrair la tasca del ja ex seleccionador, i encoratjar el nou a assumir reptes importants.

Fèlix Àlvarez, president de la Federació Andorrana de Futbol, ha lloat, segons un comunicat de la FAF, el bagatge com a jugador i com a entrenador del nou seleccionador: “Esperem que ens doni més alegries amb la selecció de futbol sala i li desitgem molta sort en aquesta nova etapa. Des de la federació el veiem del tot capacitat per assumir aquest nou repte”.

Talin Puyalto, de la seva banda, ha agraït a la FAF per concedir-li aquesta oportunitat: “Per a mi és una gran il·lusió que afronto com un repte. La nostra intenció seguir creixent i donar continuïtat a la feina de De la Rosa. Hem de construir una selecció de futur però també tenim 7 o 8 jugadors jugant fora i tothom té la porta oberta a la selecció nacional, sense tenir en compte l’edat”. Amb la selecció nacional, el primer repte oficial per a Talin serà la fase de classificació per al Mundial, que es disputarà a principis del 2022. Abans, Talin treballarà per buscar partits amistosos que serveixin com a preparatiu.

Etiquetes

Comentaris

Trending