El Sideco Encamp acusa la inactivitat i perd contra el Linx de Gibraltar

Cau per 7-9 en el primer partit després de vuit mesos sense jugar i amb Javier Saviola autor de cinc gols

Una jugada del partit entre el Sideco Encamp i el Linx.
Una jugada del partit entre el Sideco Encamp i el Linx. SIDECO ENCAMP

El primer equip del Sideco FC Encamp ha disputat aquest dissabte el seu primer partit després de vuit mesos d’aturada degut a la pandèmia de la Covid19. El seu rival, el Linx de Gibraltar ha mostrat un ritme de joc que superior als encampadans que, sobretot, a la segona part han estat superats per un gibraltarenys que han guanyat 7-9.

Durant la primera meitat, el conjunt d’Òscar Guerrero ha tingut moments de bon joc. Javier Saviola i Juli Sánchez han mostrat unes credencials
que han de ser les habitual durant tota la temporada. A la defensa, diferents reajustos han propiciat que el Linx materialitzés les seves ocasions. En part, uns reajustos normals després de l’aturada patida i pels set jugadors nous que hi han a la plantilla del Sideco FC Encamp. A la mitja part el resultat era de 5-3.

A la represa els encampadans han notat els mesos d'inactivitat i han acabat perdent. Els golejadors per part del Sideco FC Encamp han estat: Saviola (5), Sánchez (1) i Barbosa (1). Només finalitzar el partit, el tècnic encampadà Òscar Guerrero explicava que “estic satisfet a mitges, ja que a mi no m’agrada perdre mai. Però cal dir que hi han hagut coses molt bones que ha fet l’equip i ha d’altres que caldrà treballar-les molt més per millorar-les”.