Sense Tyson Pérez com a mínim fins després de festes

L’ala-pivot hispano-dominicà es va fer un trencament del lligament peroneo astragalí i un trencament parcial del lligament deltoideo del turmell dret en l’entrenament de dissabte

Acció acrobàtica de Tyson Pérez davant de Burjanadze.
Acció acrobàtica de Tyson Pérez davant de Burjanadze. m. henriquez / acb photo

“El seu retorn als terrenys de joc anirà en funció de l’evolució de la lesió.” La data de retorn de Tyson Pérez és tota una incògnita. Però el que és ja segur que el partit d’aquest diumenge contra el Coosur Betis és el primer d’una llarga llista d’enfrontaments que l’ala-pivot hispano-dominicà del MoraBanc Andorra es perdrà. Fins després de festes i més enllà no se l’espera pas.

Pérez ja no va poder jugar contra els sevillans. El dia abans, entrenant, es va fer mal en un turmell, el dret. Les proves que se li han fet han permès diagnosticar, segons el club, “un trencament del lligament peroneo astragalí i un trencament parcial del lligament deltoideo del turmell dret”. No hi ha data prevista perquè torni a estar damunt el parquet.

Però és segur que no jugarà cap dels deu propers partits que vénen, començant pel d’aquest dimecres contra el Lokomotiv, i fins al 9 de gener. És un tram cabdal per a l’equip d’Ibon Navarro, que ha de recuperar la immensa majoria, sinó tots, dels partits que el MoraBanc ha hagut d’ajornar com a conseqüència del brot de Covid que va afectar la immensa majoria d’integrants de la plantilla.

Etiquetes

Comentaris

Trending