La selecció masculina d’escacs continua fent història a les Olimpíades

Aquest dissabte ha aconseguit empatar contra el potent equip de Cuba que compta amb quatre grans mestres

L'equip andorrà durant les partides d'aquest dissabte.
L'equip andorrà durant les partides d'aquest dissabte. ESCACS ANDORRA

L'equip masculí d'escacs ha empatat aquest dissabte contra la potent selecció cubana a les Olímpiades d'escacs. El combinat femení, per la seva part, ha perdut contra Portugal per la mínima (2,5 a 1,5) tot i haver disputat un bon matx.

En el 3r tauler, Óscar De la Riva ha fet una partida molt posicional i molt bona tenint fins i tot avantatge, però les coses es complicaven i els dos jugadors acordaven taules en no voler arriscar i perdre la posició i la partida. En el 2n tauler, el rival del Jordi Fluvià agafava avantatge i tot i els esforços per recuperar la igualtat i fins i tot guanyar no ha pogut ser enfront un rival d’aquest nivell i s’ha perdut després de més de cinc hores.

En el 1r tauler, Lance Henderson sortia amb una obertura i una posició que no el deixava gairebé ni es sentia confortable però ha sabut aguantar, igualar la posició i fins i tot tenir avantatge. Al final en una posició de taules i aguantant molt bé s’ha signat l’empat. Tot depenia del 4t tauler on l’heroi de la jornada ha estat Josep Maria Ribera. Després d’un inici on quedava en una posició inferior ha resolt amb esforç i paciència una situació en contra i fent un ànalisi i uns càlculs excel·lents a capgirat la situació i ha guanyat la partida de forma formidable. Aquest punt donava l’empat a la selecció contra un rival amb quatre grans mestres.

 

 

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending