La selecció femenina de França de rugbi ‘aterra’ al Principat per preparar el Mundial

La Federació Andorrana considera “un somni fet realitat” que un combinat estatal ‘top’ vingui a Andorra a preparar una competició de primeríssim nivell

Les jugadores arribant a l'hotel andorrà on estaran allotjades.
Les jugadores arribant a l'hotel andorrà on estaran allotjades. FAR

La selecció femenina de França en rugbi XV ha arribat aquest diumenge a Andorra per preparar-hi el Mundial que es disputarà el mes de novembre a Nova Zelanda. Són gairebé mig centenar de jugadores les que s’han desplaçat fins al Principat per estar-s’hi deu dies. En bona part, al país, es decidiran els descarts o, dit d’una altra manera, es consolidaran les 32 millors integrants del combinat.

En l’estada a Andorra, amb l’Estadi Comunal com un dels epicentres esportius però amb moltes altres instal·lacions públiques i privades que estaran en certa manera al servei del combinat francès, la selecció femenina de rugbi de França farà un treball que combinarà desenvolupament físic, força mental i tàctica, a banda de fer activitats grupals per reforçar la companyonia entre les integrants de la selecció.

Lionel Rossigneux, Manager del Equip

unnamed (1)
Jean-Marc Flaux donant la benvinguda a Lionel Rossigneux, mànager de l'equip francès.

Aquesta primera visita d’una selecció nacional de rugbi en un estada prèvia a un Mundial “ha estat un somni que han treballat moltes juntes”, segons que ha recordat la Federació Andorrana de Rugbi (FAR) a través d’un comunicat. De fet, el president de l’ens, Jean-Marc Flaux, i altres responsables d’entitats que han contribuït a fer “d’un somni la realitat”, ha rebut els integrants del grup, amb el mànager general, Lionel Rossigneux, al capdavant.

“Tothom recordarà els primers passos que es van fer per portar els pumes, selecció de rugbi de l’Argentina pel Mundial de França del 2007”, han indicat des de la FAR. La federació remarca que la fita finalment s’ha aconseguit gràcies a l’esforç i l’ajuda del ministeri d’Esports, del comú d’Andorra la Vella, el Lycée Comte de Foix, l’hotel Suites Plaza (antic Holiday Inn) i Caldea, “entitats que han estat treballant amb nosaltres per poder confirmar l’estada del XV de França femení”, ha remarcat la FAR.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending