La selecció s’enfrontarà a Suïssa en la fase de classificació per a l’Eurocopa

El grup on s’ha inclòs Andorra està format, a més, per Israel, Romania, Kosovo i Bielorússia i tots els enfrontaments tindran lloc al 2023

Moment en què ha sortit el nom d'Andorra.
Moment en què ha sortit el nom d'Andorra.

Aquest matí s’ha celebrat a Frankfurt el sorteig per a la fase de classificació de l’Eurocopa del 2024. Andorra, que estava al sisè bombo (l’últim), ha caigut al grup I, on també està Suïssa, Israel, Romania, Kosovo i Bielorússia. El preeuropeu, quan es disputaran els diferents enfrontaments de la selecció, tindrà lloc al llarg del 2023.

Al sorteig s’han format deu grups, on hi havia set que tindrien cinc equips, i tres de sis. Andorra, formant part de l’últim bombo, tenia assegurada la participació en un d’aquests darrers de sis. De fet, així ha sigut, i la selecció s’enfrontarà al principal rival, que serà Suïssa, però també a Israel, Romania, Kosovo i Bielorússia.

Els enfrontaments de la fase de classificació començaran al mes de març del 2023, fet que dóna gairebé sis mesos a la selecció per a preparar-se. El preeuropeu continuarà al juny, al setembre, a l’octubre i al novembre. Aquells que es classificaran per a l’Eurocopa del 2024 seran els dos primers de cada grup.

Etiquetes

Comentaris

Trending