Segona plaça per Xavi Cornella a l’eslàlom de Pfelders (Itàlia)

Gabriel Bartumeu ha finalitzat la prova en 6a posició i Ty Acosta no ha pogut completar la cursa

Comentaris

El podi de Xavi Cornella.
El podi de Xavi Cornella. FAE

Els eslàlomz dels Nacionals júniors alemanys s’han disputat aquest dilluns a l’estació italiana de Pfelders, amb Xavi Cornella en el segon lloc del podi i amb Bartumeu Gabriel dins del top10, en la 6a posició. L’alemany Felix Lindenmayer s’ha imposat a Cornella per 1,34 segons, amb un crono d’1:17:45. El tercer classificat ha estat l’alemany Linus Witte amb un temps d’1:18:85, a 1,40 segons del vencedor.

Cornella ha aconseguit la segona plaça després de dues mànegues molt treballades. A la primera, l’andorrà ha marcat el quart millor temps amb 39:30, a 1,02 del millor registre. A la segona mànega, l’atleta ha aconseguit fer la segona millor marca (39:49) quedant-se només a 0,41 segons del millor temps, que en aquest cas era per Lindenmayer.

Pel que fa a Bartumeu Gabriel, ha acabat 6è amb un temps d’1:19:37, a 1,92 segons del vencedor, i després de fer el 10è temps en la primera mànega (+1,48) i el 6è en la segona (+0,53). També ha corregut avui Ty Acosta, que tot i fer el 22è crono en la primera mànega (+2,70), no ha pogut completar la segona. Demà, la mateixa estació acollirà un segon eslàlom, el qual serà l’última cursa de les quatre programades per a aquests últims dies.

Xavi Cornella ha declarat que està “molt content pel dia d’avui, de la meva segona plaça. La veritat és que m’ha ajudat molt a pujar la confiança, ja que aquests últims dies no m’estaven sortint bé les coses. Això demostra que la feina feta fins ara ha estat bona i que cal continuar per  veure si continuen venint resultats així i podem baixar els punts”.

Vargas, 45è al descens de Copa d’Europa de Santa

D’altra banda, Matías Vargas ha finalitzat en la 45a posició en la primera prova de la Copa d’Europa de descens a Santa Caterina (Itàlia) d’aquest dilluns. L’esquiador andorrà ha completat la cursa amb un crono d’1:06:08, a 2,50 segons del guanyador, que ha estat l’austríac Maximilian Lahnsteiner, amb 1:03:58. Demà es disputarà un segon descens d’aquesta Copa d’Europa a la mateixa estació.

Etiquetes

Comentaris

Trending