Satisfacció tricolor pel “partit complet” davant el Betis B

Els jugadors i el cos tècnic de l’FC Andorra valoren el joc desplegat tot i lamentar que ha faltat encert a dalt per aconseguir un resultat més contundent

Un instant del partit entre Andorra i Betis B.
Un instant del partit entre Andorra i Betis B. FC ANDORRA

Satisfacció amb lletres grans la que hi havia a la plantilla i el cos tècnic de l’FC Andorra després de la victòria -la cinquena en sis partits com a local- contra el Betis B. Els tricolors han posat en relleu que el partit ha estat rodó, amb el petit però de no haver aconseguit un resultat més ample. Tant l’entrenador com els jugadors han volgut destacar que van fer un duel “molt complet”.

Així ho ha apuntava Eder Sarabia que, des de la banqueta, ha vist “que hem fet el que ja venim fent: ser superiors al rival i concedint poc”. I, contra el filial sevillà, aquest cop “hem superat molt bé la pressió”. A més, ha ajudat el fet que “el gol ha arribat aviat amb una pèrdua i un bon contracop”.

I avançar-se en el marcador ha permès que hi hagi “més ritme” i, sobretot, “més espais”, aprofitant també que “hem estat fins i hem trobat el mecanisme per sortir des de darrere”. Si hi ha algun però que es pot posar a l’equip, ha indicat, és que “potser ens ha faltat pausa als metres finals per trobar la millor opció”. Això és el que ha impedit un marcador més contundent.

Un aspecte a destacar del duel ha estat l’aposta per una defensa de tres centrals. Sarabia ha donat a entendre que és un esquema que no descarta de cara al futur. Al contrari. “Dependrà del rival i del que entenguem que convé més, sobretot construint sempre des de l’atac. Quan pensem que és el millor per generar superioritat des de darrere, ho farem”, ha explicat.

La satisfacció del tècnic s’estenia també als jugadors. En aquest sentit, Sergio Molina ha apuntat que “ha estat un partit molt complet de tot l’equip”. En aquest punt, ha destacat que “avançar-nos tan d’hora ens ha facilitat les coses, però hem estat molt seriosos en defensa i hem concedit poc”. A més, “en atac teníem espais i hem tingut moltes ocasions”. Per això, considera “una llàstima no haver obtingut un marcador més gran perquè era un dia per això”.

Amb les dues victòries consecutives, l’equip ha fet un salt important a la classificació. Ara, se situa amb 18 punts. A l’espera de la resta de la jornada, frega ja la zona de promoció. Això, però, no fa perdre el cap als tricolors. “Cal seguir amb els peus a terra; queda molta lliga. A tots ens agrada veure’ns a dalt, però és una competició molt igualada. Guanyes dos partits i estàs a dalt, els perds i estàs a baix”, ha advertit Molina.

Comentaris

Trending