Sarabia: “Mereixem tenir tres o quatre punts més”

L’entrenador de l’FC Andorra ha assegurat que, malgrat que els resultats no acabin de ser els esperats, l’equip “en un noranta per cent s’assembla al que vull que siguem”

https://www.youtube.com/embed/JBO5dGpJhaw

L’FC Andorra sortirà aquest divendres cap a Múrcia, on dissabte afronta el partit contra l’UCAM amb les primeres urgències de la temporada. Després de tres partits consecutius sense guanyar, els tricolors confien a poder trencar aquesta ratxa. I ho fan perquè, com ha remarcat l’entrenador, Eder Sarabia, pel que fa al joc consideren que han merescut més. “Crec que ens mereixem tenir tres o quatre punts més”, ha afirmat.

El tècnic basc ha defensat la feina feta fins ara, malgrat que el balanç, no ha negat, quedi per sota de les expectatives: cinc punts de dotze possibles. “L’equip, en un noranta per cent, s’assembla al que vull que siguem”, ha assegurat, tot remarcant que “dominem bé molts aspectes de joc”. El problema? Les accions a l’àrea. “Ens falta millorar, tant en defensa com en atac”, ha reconegut.

I és que en els partits disputats fins ara, Sarabia lamenta que s’han comès errors que han acabat costant aquests “tres o quatre punts” que “mereixem tenir”. Uns problemes que, apunta, “també es veuen a Primera Divisió” i sobre els quals ja treballen. “Tenim identificats on podem millorar i hem incidit molt durant la setmana. L’equip està convençut del que fa”, ha manifestat el basc.

La primera oportunitat de demostrar aquesta millora serà dissabte, a La Condomina. Allà els espera un UCAM de Múrcia en bona forma però al qual hi ha ganes d’enfrontar-se. “Sempre que no guanyes o et costa, tens ganes i ansietat de confirmar i demostrar tot el que fem bé”, ha apuntat Sarabia.

Qui viatjarà especialment il·lusionat a Múrcia és el porter Josele Martínez Primer, perquè torna a la seva ciutat natal. I, segon, perquè ho fa amb l’opció de tornar a ser titular, almenys per les paraules del tècnic -“va jugar perquè pugui polir coses que Nico ja té perquè fa més temps que juga amb nosaltres; encara necessita ajustar aspectes i, si no juga, no ho farà”, ha explicat Sarabia-.

Josele es mostra “content” d’haver pogut debutar amb la tricolor, “malgrat els dos gols”. Sobre el partit contra l’Atlètic Balears, assegura que “l’equip va merèixer més”. L’any passat, el porter va militar a les files del Real Múrcia. Per tant, l’UCAM era el gran rival. “Són un equip molt lluitador”, ha advertit.

Comentaris

Trending