Sarabia destaca “la forma de guanyar” per sobre de les dues victòries consecutives

“És la demostració que estem al marge dels resultats, que ho tenim clar, que gaudim amb el que fem i que volem ser cada cop més exigents i rigorosos amb el joc”, ha defensat el tècnic de l’FC Andorra

Sarabia parla amb els jugadors durant l'entrenament d'aquest dimecres.
Sarabia parla amb els jugadors durant l'entrenament d'aquest dimecres. FC Andorra

L’FC Andorra ha aconseguit canviar la dinàmica de resultats negatius. I ho ha fet en tot just quatre dies. A més, amb victòries de mèrit. Una, contundent, davant la Ponferradina. Una altra, de prestigi, la Romereda. Però per a Eder Sarabia el més important no són els resultats, sinó com s’hi ha arribat. “El que més compta és la forma de fer-ho”, ha afirmat.

L’entrenador basc considera que cal mirar “més enllà dels resultats” i, per això, afirma que “és la demostració que hi estem al marge, que l’equip ho té clar, que gaudeix amb el que fa i que vol ser cada cop més exigent i rigorós amb allò que pot controlar, que és el joc”.

Sarabia considera que s’ha provat que “hi confiem” en el que fem. I avisa que, de mals resultats, en vindran més. I, també, de bons. “Tornarem a perdre partits i ens costarà de guanyar-ne, perquè a Segona A costa molt”, ha remarcat. Ara bé, també té clar que “els punts ens donen una mica més d’energia i de benzina per seguir creixent i treballant”.

Celebració col·lectiva del gol de Bakis.

Relacionat

Assalt a la Romareda

Especialment, si s’aconsegueixen en un escenari històric com la Romareda on, per cert, profeta en la seva terra, va brillar Marc Aguado. El migcampista, format al futbol base del Zaragoza, va marxar del camp ovacionat per l’afició aragonesa. I, també, elogiat per Sarabia. “És molt bo. Entén molt bé les coses. Jo l’exigeixo molt i aquest any té la competència de Jandro, que també és molt bo i ho fa molt bé”, ha comentat.

D’Aguado, el tècnic basc destaca que “entén molt bé el joc amb la pilota i és capaç de jugar fàcil”, però a més “és un fenomen en l’enteniment defensiu”. Sobre la seva participació a Zaragoza, ha admès que s’havia plantejat parlar-hi específicament, però al final va decidir no fer-ho. “Li he volgut donar naturalitat. Sempre m’ha demostrat que està molt bé a nivell mental”, ha indicat.

Via piulada, el mateix Aguado també ha evidenciat la seva alegria per la victòria i per la jornada viscuda dimarts. “Tota la vida somiant de jugar a la Romareda. Molt content per la victòria de l’equip i moltes gràcies per l’estima rebuda”, ha compartit a través del seu perfil.

Comentaris

Trending