Sarabia afirma que el de l’FC Andorra és el projecte de la seva vida

El conjunt tricolor inicia el treball i el tècnic es mostra convençut que comptarà amb una plantilla millor que la temporada passada per al segon curs a la divisió de plata

Comentaris

La plantilla de l'FC Andorra abans del primer entrenament de la pretemporada.
La plantilla de l'FC Andorra abans del primer entrenament de la pretemporada. BRU NOYA

L'FC Andorra ha iniciat la pretemporada de la seva segona singladura a la categoria de plata del futbol espanyol. Ho ha fet en un Comunal amb gespa nova, els nous fitxatges (Benito, Leal i Lobete), els jugadors de la pedrera del Gimnàstic de Manresa, i les absències dels cedits Diego, Moha, Manu Nieto i del lesionat Marti Vilà. L'entrenador, Eder Sarabia ha afirmat que el de l'FC Andorra "és el projecte de la meva vida".

Ha reconegut que ha tingut ofertes d'altres clubs."de millor categoria i a més diners però vull estar aquí i vull créixer juntament amb el club i això és el que els hi transmeto als jugadors. És un projecte que està en plena efervescència". Després del setè lloc de la passada temporada, Sarabia vol anar més enllà "consolidant l'estructura i la base d'aquests anys" malgrat que ara la resta d'equips ja coneixen el sistema de joc tricolor. "

A diferència dels altres anys, l'equip farà tota la pretemporada a Andorra. Segons Sarabia "tenim el lloc que busquem tots els equips. Una bona temperatura, altitud i les condicions ideals per preparar la temporada", ha dit. "Treballarem alternatives però ja la darrera temporada vam estar buscant variants de sistemes però a vegades són els mateixos jugadors els que et donen aquestes alternatives".

L'entrenador afronta la lliga amb molta il·lusió i assegura que no té pressa per tancar la plantilla. "L'any passat van començar a treballar sense Bakis, Bundu Valera o Alba. Estic tranquil amb la feina que estem fent amb la secretaria tècnica i cal anar poc a poc".

En aquest sentit, ha valorat la feina del juvenil Marc Bombardó a qui ha augurat un gran futur en el futbol professional tot i reconèxer que ha estat injust amb ell "perquè en alguns moments m'ha faltat valentia per poder-li donar els minuts que es mereixia".

Comentaris

Trending