Sarabia afirma que l’FC Andorra anirà cap a dalt si millora en el darrer tram del camp

El tècnic basc insisteix que “fem moltes coses bé” però admet que cal ser capaços de “treure més rendiment de la nostra possessió i del joc que fem a terreny contrari”

Sarabia, durant un dels entrenaments d'aquesta setmana.
Sarabia, durant un dels entrenaments d'aquesta setmana. FC Andorra

L’FC Andorra prepara el partit del diumenge contra el Cornellà amb dos objectius. El primer, refer-se de la dura derrota encaixada contra el líder, el Vila-real B. El segon, refermar el bon rendiment de l’equip tricolor a l’Estadi Nacional, on suma 10 de 12 punts possibles. El tècnic, Eder Sarabia, ha apuntat, novament, a la necessitat de millorar en la fase final del camp. És, al seu entendre, la clau per abandonar la zona mitja de la taula i apropar-se als llocs de privilegi.

Sarabia ha admès que la derrota contra el filial groguet ha fet mal. “Sempre afecten una mica”, ha indicat. Tot i això, reclama als seus jugadors que “cal estar al marge del resultat i explicar-los el perquè de les coses”. En aquest sentit, un dels treballs fets aquesta setmana ha estat “l’anàlisi del partit i dels petits detalls” per veure en què es fa fallar.

I, en aquest sentit, el diagnòstic és clar. Per un costat, “cal donar continuïtat a tot el que fem bé, que és molt”. Per l’altra, “millorar on tenim marge”. I, bàsicament, això suposa “treure més rendiment a la possessió que tenim i al joc que fem a camp contrari”. Afirma que, “si ho fem, estarem més a dalt”.

Sarabia també reconeix que hi ha ganes de jugar un nou partit per oblidar el mal regust de l’ensopegada d’ara fa uns dies. “Tenim ganes de fer un bon partit a casa, on estem forts i sòlids, sobretot pel que fa als resultats”, ha apuntat, tot remarcant que el joc fora del Nacional “també és bo”.

Comentaris

Trending