Sarabia admet que “inconscientment” pateixen la pressió d’estar prop del descens

El tècnic tricolor fa una crida a “saber gestionar” aquesta situació perquè l’FC Andorra pugui “demostrar que com a equip i com a club estem preparats per continuar a la categoria”

Eder Sarabia, durant un dels entrenaments d'aquesta setmana.
Eder Sarabia, durant un dels entrenaments d'aquesta setmana. FC Andorra

L’entrenador de l’FC Andorra, Eder Sarabia, admet que la ratxa de mals resultats afecta anímicament l’equip, però es mostra convençut de la capacitat per superar-ho. Reconeix que hi ha “inquietud” per veure les posicions de descens massa a prop, però afirma que cal “saber gestionar la pressió” i “demostrar que estem preparats per continuar a la categoria”. El primer pas per fer-ho, dissabte vinent, al camp del Llevant.

Sarabia ha volgut deixar clar que, al seu entendre, no s’estan fent malament les coses. De fet, ha defensat una vegada més l’estil i la forma de jugar de l’equip. “L’equip continua fent les coses bé, tot i que hi hagi punts que l’altre dia, contra el Zaragoza, no vam entendre bé”, ha apuntat. Assegura que “hem d’aferrar-nos a tot el que fem bé i recordar que altres cops ens hem sobreposat a les dificultats”.

L’entrenador tricolor ha revelat que aquest mateix matí ha mantingut una llarga reunió amb la resta del cos tècnic per, justament, abordar la situació. “Hem estat parlant de coses, de petits detalls, de buscar certes variants als entrenaments per sortir de la rutina i que els jugadors trobin al·licients nous per estar en positiu”, ha explicat. Justament, aquesta petita millora de l’estat anímic, entén, serà clau per canviar la dinàmica negativa actual.

Així, ha volgut remarcar que en aquests quatre partits que s’han saldat amb derrota, “hem estat moltes estones més a prop de guanyar que de perdre”. El problema han estat “aquests detalls que marquen i que, principalment, depenen de l’estat d’ànim, que és la tecla que hem de tocar”. Així, ha apuntat que toca “tenir equilibri entre ser exigents i tenir més rigor”, a la vegada que “reforcem tot el que fem bé i el que hem estat capaços de fer fins ara”.

Per això, afirma que “ens falta trobar el punt d’estat d’ànim més positiu i de més energia que és el que et porta en moments determinats a estar més encertat en algunes accions que poden decantar el partit i que fent gairebé el mateix passes de perdre a guanyar”. El tècnic tricolor també sap que, en aquest objectiu, hi ha una dificultat a superar. “Per molt que siguis capaç d’enfocar-te a les coses importants i en el que pots controlar, inconscientment tens aquesta inquietud”, ha comentat l’entrenador que, però, fa una crida a “gestionar aquesta pressió i demostrar que estem preparats com a equip i com a club per continuar a la categoria”.

Comentaris (1)

Trending